Де шукати роботу

Пропонуємо зекономити час та скористатися найактуальнішими сайтами з пошуку роботи в Україні.

Image
Відкрити сурдопереклад

Для того, щоб мати стабільний заробіток, потрібно знайти роботу. Напевно, кожен стикався хоча б раз в житті з її пошуком. В пріоритеті шукаємо ту, яка приносить задоволення та має високий заробіток. Тема актуальна в усі часи, а особливо під час карантину, коли всі поринули в інтернет, щоб знайти додатковий заробіток. Для того, щоб не гаяти час, відразу надішліть резюме декільком роботодавцям. А ще пропонуємо зекономити час та скористатися найактуальнішими сайтами з пошуку роботи в Україні.

Національний соціальний портал "ВІЛЬНО!"

Працюй "ВІЛЬНО!" база шукачів роботи та роботодавців, котрі готові працевлаштувати людей з різними формами інвалідності. Це також: розміщення вакансій, проведення співбесід, допомога в організації робочого місця та ін. Портал зустрічі та комунікації соціально відповідальних роботодавців із пошукачами, де є:

  • пошук персоналу та працевлаштування;
  • зручні фільтри пошуку вакансій згідно з типом інвалідності;
  • допомога при проведенні співбесід та в період адаптації;
  • консультація щодо створення умов праці для людей з інвалідністю та отримання компенсації від держави.

Rabota.ua

Сайт, завдяки якому тисячі людей отримують роботу. Для того, щоб скористатися послугами Rabota.ua, спочатку потрібно зареєструватися:

  • ПІБ;
  • дата народження; 
  • освіта;
  • досвід роботи;
  • контактні дані.

Коли ваше резюме буде розміщено на сайті, опускати руки та сидіти в очікуванні не варто. Перегляньте дані вакансії та власноруч надішліть резюме роботодавцям. Таким чином можливо збільшити свої шанси та отримати запрошення на співбесіду. А за допомогою сайту є змога щоденно отримувати актуальні вакансії на електронну пошту. У результаті потрібно тільки проявити свої професійні навички.

Work.ua

Найпопулярніший сайт для пошуку роботи. Напевно, немає людини, яка б не чула про Work.ua. На ньому доступні всі стандартні функції – заповнення анкети, сортування вакансій по категоріях, даті розміщення і вибору регіону. Тому знайти необхідну вакансію набагато швидше та простіше. Роботу можливо знайти на будь-який смак, найактуальнішими вакансіями є – фрілансери. Робота нашого часу, не витрачаємо час на дорогу, а вкладаємо в продуктивність.

OLX

Сайт не тільки з оголошення про купівлю та продаж, але й з цікавими вакансіями. Щоб переглянути всі пропозиції, достатньо написати, яка вакансія цікавить та вказати регіон.  А потім обирати вакансію за критеріями та необхідною заробітною платою. За даними вакансій можете зв’язатися з роботодавцем через телефон, або написати на електронну пошту. 

Користуйтеся необхідними сайтами та отримуйте робоче місце. Якщо цього замало, тоді звертайтеся до служби зайнятості, соціальних мереж, на сайти компаній, газет або мобільних застосунків. Тільки ваша наполегливість приведе  до отримання нової роботи.