Які фахівці найбільш затребувані в Україні

Читайте на нашому сайті про професії які мають найбільший попит та найсприятливіші умови праці.

Image
Відкрити сурдопереклад

Світ змінюється, тому професії на ринку праці постійно оновлюються. Ще нещодавно деякі професії були в центрі уваги, а сьогодні про них ніхто не згадує. Тому давайте розберемось, на яку професію потрібно звернути увагу, а яка має найбільший попит та найсприятливіші умови праці.

SMM-спеціалісти: аккаунт-менеджеритаргетологи, контент-менеджери, адміністратори соціальних сторінок.
Професія, яка з’явилася зовсім недавно, але набирає колосальних обертів. SMM-спеціалісти займаються розкруткою сайтів у соціальних мережах. Потрібно вміти оформлювати публічну сторінку, оптимізувати рекламний бюджет, підвищувати активність користувачів.


Лікарі: стоматологи, терапевти, хірурги, кардіологи, анестезіологи, гінекологи, травматологи, ортопеди, психологи.
Одна з найважливіших професій у нашому житті. Якщо вам подобається допомагати людям і ви не уявляєте життя без постійної комунікації з людьми, тоді сміливо обирайте професію лікаря. Зверніть увагу на те, що потрібно постійно брати на себе відповідальність, бути дисциплінованим, вміти слухати та розуміти пацієнтів.

IT-фахівці: IT-менеджери, інженери, маркетологи, спеціалісти служб технічної підтримки.
Людина, без якої не обійдеться жодна фірма. Фахівець, який займається всіма інформаційними технологіями. Основна вимога професії – посидючість, бажання, допитливість. Потрібно відповідати за роботу комп’ютерної техніки та створювати web-сайти.

Сфера обслуговування і туризму: скаут-менеджери, рієлтори, няні, хостес, фахівці з питань обслуговування туристів, організатори подорожей,  туризмознавці.
Якщо ви вмієте знайти спільну мову з незнайомою людиною, маєте вищу освіту, хист до іноземних мов, полюбляєте історію та психологію, тоді – це ваша професія.

Освітяни
Знання цінні в будь-який час, тому сміливо обирайте викладацьку сферу. Особливо зараз, як ніколи, актуальне індивідуальне навчання, тренінги та курси. Головне – стресостійкість, відповідальність та компетентність.