Серіали з кар’єрними порадами

Читайте на нашому сайті про серіали з кар’єрними порадами.

Image
Відкрити сурдопереклад

Форс-мажори / Suits.

Серіал про молодого юриста-самоука Майка Росса та його пригоди у великому бізнесі. Майк випадково потрапив на роботу до кращого адвоката з вкладання угод Нью-Йорка Харві Спектра, завдяки вродженому таланту та непосидючості. Кожна серія – харч для розуму!

Лікарня Нікербокер / The Knick.

Історія про роботу лікарів у лікарні початку ХХ століття, де лікарі борються за життя пацієнтів без сучасних технологій та ліків. Героям серіалу доводиться виявляти винахідливість, наполегливість, силу та вміння показувати результат у кризових умовах.

Мистецтво та копія / Art & Copy.

У фільмі художники, рекламники, дизайнери розповідають про свою повсякденну роботу і діляться секретами створення рекламних кампаній, які запам'ятовуються. За всіма відомими слоганами Just Do It, I Love NY, Think Different стоять креативні творці та цілі команди.

Одержимість / Whiplash.

В основі сюжету фільму становлення юного барабанщика Ендрю Німана та його непрості стосунки з маестро Теренсом Флетчером. Маестро помічає талановитого хлопця і виснажує його репетиціями. Ендрю відмовляється від розваг та особистого життя, тренується години безперервно, стирає пальці в кров, але чи достатньо цього для досягнення вершини?

Почни спочатку / Second Act.

Активна та розумна Майя втрачає роботу і сумнівається у собі вона впевнена, що без диплома престижного вишу їй не досягти успіху. На допомогу приходять друзі, які викликають допомогу у складанні резюме і «трохи» перебільшують її досвід. За підсумками Майя опиняється на співбесіді у директора величезної компанії, який упевнений, що перед ним досвідчена спеціалістка та випускниця Уортона.