Дякуємо всім нашим військовим

Хочемо виразити щиру вдячність від імені громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність». Від команди перекладачів жестової мови, які працюють нон-стоп.

Image
Відкрити сурдопереклад
Ранок 24 лютого 2022 року розділив життя українців на до та... повномасштабна війна Росії проти України!
Громадська організація «Громадський рух «Соціальна єдність» продовжує працювати. Нам доводиться адаптуватися до умов, яких ми не очікували. Але ми вистоїмо, з усім впораємося, адже з нами – наші!
Хочемо виразити щиру вдячність від імені громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність». Від команди перекладачів жестової мови, які працюють нон-стоп. А також від усіх нечуючих українців, які протягом цих днів постійно з нами на зв'язку та передають вдячність УСІМ нашим військовим жестовою мовою! Кожному, хто сміливо та безстрашно зустрічає ворогів та захищає мирних жителів від небезпеки!
ДЯКУЄМО!
Сухопутним військам, Силам спеціальних операцій, Десантно-штурмовим військам, Повітряним силам, Воєнно-морським силам, Державно прикордонній службі, Нацгвардії, Національній поліції, службі безпеки України, розвідці, Сили територіальної оборони, Державній службі надзвичайних ситуацій.
Ви – наші герої!
Україна понад усе!
Бажаємо усім нам якомога швидше насолоджуватися мирним небом.