Застосунок «Перекладач ЖМ»: як почати користуватися

Встановивши, застосунок, ви почните комунікувати з чуючими комфортніше і без бар’єрів.

Image

«Перекладач ЖМ» — застосунок, що виконує функцію безбар’єрного спілкування між спільнотою чуючих та нечуючих людей. Його основні задачі в інтересах нечуючої спільноти:

  • Дозволяє вести повноцінний діалог, зокрема зі службами екстреної допомоги.
  • Надає можливість користуватися сервісами таксі, замовлення їжі, звернення до лікарні тощо.
  • Допомагає при взаємодії з державними установами та при отриманні послуг.
  • Сприяє інтеграції глухих людей в суспільство та допомагає долати комунікаційні бар'єри.

Як почати користуватися «Перекладачем ЖМ»?

  1. Завантажте застосунок за посиланнями Android – https://bit.ly/3kVWYwb, iOS – https://apple.co/3l0fTGp.
  2. Пройдіть реєстрацію. Зазначте свою країну та свій номер телефону, а також не забудьте поставити галочку у квадратику згоди з умовами користування застосунком.
  3. Ознайомтеся з функціями додатку жестовою мовою натиснувши у правому верхньому кутку кнопку з ручками. 
  4. Користуйтеся додатком та робіть своє життя комфортнішим!

Що важливо:

  • Якщо вам потрібна служба екстреної допомоги – натисніть кнопку «SOS». На екрані з'являться іконки служб надзвичайних ситуацій, поліції, швидкої допомоги, газової служби.

  • Якщо потрібно викликати перекладача жестової мови для спілкування – натиснить кнопку «Відео звʼязок». Перекладач жестової мови швидко відповість на ваш запит та буде готовий супроводжувати ваш діалог з вашим співрозмовником.

  • Якщо потрібно здійснити телефонний дзвінок за допомогою перекладача ЖМ – натисніть кнопку «Замовлення дзвінка». Вам потрібно буде ввести номер телефону, на який треба зателефонувати і перекладач жестової мови буде спілкуватися від вашого імені. Все, що ви будете говорити жестовою мовою, перекладач озвучуватиме голосом, а все, що по телефону відповідатимуть – перекладач транслюватиме вам на жестовій мові. 

  • Також є функція перекладу тексту на жестову мову, тобто, якщо ви маєте потребу у перекладі на жестову мову певних документів, повідомлень чи будь-якої іншої текстової іформації – надішліть фото з цим текстом, перекладач перекладе його для вас на жестову мову та надішле вам. 

Ось такі функції є у нашому застосунку «Перекладач ЖМ»! Усім новим користувачам ми надаємо безкоштовні хвилини для тестування усіх переваг додатку. Зробіть це сьогодні, встановіть застосунок та почніть комунікувати з чуючими комфортніше і без бар’єрів.