Нечуючі Харкова отримують найбільшу підтримку з боку міської влади

Реалізує програмне забезпечення українська компанія «Технології для людей», що розробляє IT-продукти для людей з порушенням слуху і всіляко сприяє створенню в Україні безбар'єрного середовища для людей з особливими потребами.

Image

Нечуючы харків'яни отримують найбільшу підтримку з боку міської влади. Завдяки плідній співпраці громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність» з Харківською міською радою майже всі муніципальні установи забезпечені засобами комунікації забезпечені засобами комунікації з нечуючими людьми.

Зараз Харків став доступним містом України для людей з порушенням слуху і безсумнівним лідером проекту «Країна без бар'єрів для нечуючих», який був заснований громадською організацією, щоб привернути увагу до потреб нечуючих і слабочуючих людей.

Для зручної комунікації з нечуючими відвідувачами в держустановах міста встановлені планшети зі спеціальним ліцензійним програмним забезпеченням, яке дозволяє швидко з'єднуватися з перекладачем жестової мови або переводити голосові повідомлення в текст і навпаки.

Реалізує програмне забезпечення українська компанія «Технології для людей», що розробляє IT-продукти для людей з порушенням слуху і всіляко сприяє створенню в Україні безбар'єрного середовища для людей з різними формами інвалідності.

Спільнота нечуючих вже високо оцінила старання і нововведення Харківської міської ради, яка займається вирішенням проблем людей з порушенням слуху, справно вирішує проблеми комунікації і робить місто і державні послуги доступними для кожного.

В рамках реалізації проекту «Країна без бар'єрів для нечуючих», для популяризації серед людей з порушенням слуху сучасних рішень для комфортного спілкування, команда ГО «Громадський рух «Соціальна єдність» підписала Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Креавіта», яка, в свою чергу, вже не перший рік допомагає у вирішенні проблем харків'ян з порушеннями слуху різного ступеня. Це означає, що команда стала ще сильнішою.

Тепер харків'яни можуть безперешкодно звертатися за медичною допомогою, отримувати адміністративні послуги і не тільки.

перелік закладів