Громадська організація «Громадський рух «Соціальна єдність» продовжує навчання працівників харківських муніципальних установ

Презентації проводить регіональний представник громадської організації – Валентина Кушнарьова, разом з представником компанії «Технології для людей», що є розробником програмного забезпечення, Юлією Мельник.

Image

Наразі навчання проходили працівники ЦНАПів, які були забезпечені засобами для комунікації з нечуючими людьми у рамках проєкту «Країна без бар’єрів для нечуючих».

Нагадаємо, що цей соціальний проєкт впроваджується громадською організацією спільно з Харківською міською радою. Завдяки плідній співпраці вже більше 100 міських установ обладнані планшетами зі спеціальним програмним забезпеченням для онлайн-виклику перекладача жестової мови на випадок, коли до закладу звертається людина з порушенням слуху.

Презентації проводить регіональний представник громадської організації – Валентина Кушнарьова, разом з представником компанії «Технології для людей», що є розробником програмного забезпечення, Юлією Мельник.

На сьогодні у ЦНАПах зосереджена найбільша кількість адміністративних та соціальних послуг. Тому, навчанню співробітників Центрів надання адміністративних послуг ми приділяємо найбільшу увагу та обов’язково відвідаємо усі харківські ЦНАПи.

Саме тут ви можете:

  • зареєструвати місце проживання та отримати відповідну довідку;
  • оформити свідоцтво про шлюб чи смерть родича;
  • оформити паспорт громадянина України або закордонний паспорт;
  • оформити свідоцтво про народження дитини, зареєструвати місце її проживання, подати документи для отримання допомоги при народженні;
  • отримати свідоцтво про право власності на житло;
  • оформити субсидію та іншу грошову допомогу;
  • зареєструвати власну компанію або зареєструватися, як фізична особа-підприємець, інше.

Співробітники ЦНАПів високо оцінили зручність та простоту використання планшету, швидкість, з якою відбувається виклик та з’єднання з перекладачем жестовою мови, професійність перекладачів, чіткість роботи додатку.

Громадська організація «Громадський рух «Соціальна єдність» разом з партнерами продовжує створювати країну без бар‘єрів для нечуючих людей.