Меморандум про співпрацю з торговою мережею «Фокстрот»

Громадська організація «Громадський рух «Соціальна єдність» та торгова мережа Фокстрот уклали меморандум про співпрацю.

Image

Відкрити сурдопереклад Здійснювана спільна діяльність між ГО «Громадський рух «Соціальна єдність» та Фокстрот визначається спільною метою – сприяти створенню рівних умов доступу до товарів та послуг для всіх громадян, незалежно від жодних факторів. Ця співпраця відіграє важливу роль у підтримці Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору, яка пропагує та сприяє впровадженню сприятливого середовища для людей з різними формами інвалідності та привертає увагу суспільства до тих барʼєрів, з якими щодня стикаються люди з інвалідністю в Україні.

Визнання прав на повноцінну участь у суспільстві кожного, без виключення – це величезний крок нашої держави на зустріч цивілізованому суспільству, де безбарʼєрність – це стала норма.

Торгова мережа Фокстрот – одна з найбільших в Україні роздрібних мереж за кількістю магазинів та обсягами продажу електроніки та побутової техніки. Представлена 112 магазинам у більш як у 60 містах України та інтернет магазином Foxtrot.ua.

Завдяки співпраці громадської організації з торговою мережею Фокстрот, незабаром спеціалізоване ліцензійне рішення для виклику онлайн перекладача жестової мови буде доступним у низці магазинів мережі. Це означає, що всі, для кого рідна мова – жестова, – отримуватимуть якісні та зрозумілі консультації на свої рідній мові без жодних обмежень, без комунікаційних чи психологічних барʼєрів.