Як знайти роботу поблизу дому

Час цифрових технологій диктує свої правила. Обирайте найзручніші місця для працевлаштування та витрачайте свій час продуктивно і з користю для себе.

Image
Відкрити сурдопереклад

Час – найцінніше, що у нас є! Тому планувати розпорядок дня потрібно таким чином, щоб кожна хвилина була витрачена з користю. Працювати поряд з місцем роботи приємніше, адже не потрібно прокидатися за кілька годин раніше, стояти в заторах та їхати в переповненому громадському транспорті. Тому громадяни віддають перевагу роботі не надто віддаленій від дому, або роботі онлайн. Шукаючи необхідне місце, ми звертаємося за допомогою до інтернет-сайтів чи знайомих. 

Якщо ви в пошуку вакантного місця роботи, звертайтеся до платформи Працюй ВІЛЬНО!. Це база шукачів роботи та роботодавців, котрі готові працевлаштувати людей з різними формами інвалідності. Портал це: розміщення вакансій, проведення співбесід, допомога в організації робочого місця.

Звертаємо вашу увагу, що на порталі «ВІЛЬНО!» не всі роботодавці публікують вакансії, тому вам можуть допомогти менеджери. Ви отримаєте всю необхідну інформацію щодо працевлаштування, а саме які зараз є не опубліковані вакансії та такі, що можуть бути цікавими саме  для вас. Менеджери також допоможуть правильно оформити резюме, щоб воно виглядало більш привабливо для роботодавців. На порталі ви можете створити свій особистий кабінет. Завдяки зручним фільтрам обираєте необхідну групу інвалідності та знаходите потрібну вакансію. Все!

Також ви можете звернутися до сайтів Robota.ua та Work.ua, вони пропонують користувачам знайти необхідну вакансію поряд з вашим домом. 

Алгоритм роботи функції максимально простий:

  1. Ввести бажану спеціальність чи посаду.
  2. Увімкнути у фільтрах сортування за віддаленістю від вашої адреси.
  3. Вказати місце розташування.
  4. Знайти вакансію.
  5. З’являється список з необхідними вакансіями та адресами.

Тож час цифрових технологій диктує свої правила. Обирайте найзручніші місця для працевлаштування та витрачайте свій час продуктивно і з користю для себе.