Захистимо країну від ворога разом!

Українська армія продовжує захищати нашу рідну землю. Ми, як справжні українці, вже втерли сльози, перестали панікувати, дуже розізлилися, об’єдналися та почали діяти, щоб бути корисними для наших захисників.

Image
Відкрити сурдопереклад

Друзі!

Українська армія продовжує захищати нашу рідну землю. Ми, як справжні українці, вже втерли сльози, перестали панікувати, дуже розізлилися, об’єдналися та почали діяти, щоб бути корисними для наших захисників. Ми на зв’язку 24/7, а перекладачі жестової мови продовжують допомагати нечуючим українцям у мобільному застосунку «Перекладач ЖМ». Ми не залишимо вас наодинці зі страхом! Все більше звернень надходить від вас про те, як допомогти армії, адже на тлі актуальних подій з’являється багато фейків. 

Ось детальна інструкція, як це зробити:

1. Перейти за посиланням: https://earmy.portmone.com.ua/

2. Обрати валюту платежу

3. Ввести суму, яку ви хочете відправити на підтримку армії

4. Натиснути кнопку «Оплатити»

5. Ввести дані картки та натиснути «Сплатити». Звертаємо вашу увагу на те, що перерахувати гроші на армію можна з «ЄПідтримки» – це віртуальні картки банків, на які нараховувалися гроші за вакцинацію. Внески українців на потреби армії б’ють рекорди. До допомоги нашим захисникам долучаються не тільки українці, а й небайдужі з усього світу.

Війна на нашій землі – це жахливо. Але ми вдома і нашим хлопцям ми допоможемо разом! Захистимо країну від ворога разом!