Connect Web на сайті Головного сервісного центру МВС

В рамках ініціативи «Країна без бар’єрів» послуги Головного сервісного центру МВС доступні для людей з порушенням слуху.

Image
Відкрити сурдопереклад «Сьогодні в серці України ми підіймаємо особливий прапор. На ньому – особливі слова й підписи, залишені особливими людьми». Звернення Президента Володимира Зеленського.

Головний сервісний центр МВС разом із громадською організацією «Громадський рух «Соціальна єдність»» співпрацюють у рамках програми «Країна без бар’єрів для нечуючих».

Для забезпечення вільного та комфортного доступу громадян із порушеннями слуху до інформації на сайті Головного сервісного центру МВС – hsc.gov.ua – встановлено спеціалізований веб-віджет «Вушко» (Connect Web).

Завдяки віджету на сайті, можна миттєво підключити перекладача жестової мови до діалогу онлайн по відеозвʼязку. 

Відтепер нечуючі люди, для яких рідна мова – жестова мова, – можуть зайти на сайт Головного сервісного центру МВС та за допомогою перекладача отримати переклад новин чи документів, які необхідні для отримання послуг у сервісних центрах МВС або будь-яку іншу інформацію. 

У разі необхідності, ви можете отримати консультацію телефоном – для цього треба через віджет викликати перекладача жестової мови, а він зв’язується з оператором контакт-центру Головного сервісного центру МВС.

Як користуватися веб-віджетом «Вушко» (Connect Web):

  1. 1. Зайдіть на сайт hsc.gov.ua 
  2. 2. Справа, знизу знайдіть віджет «Вушко» і натисніть на нього. 
  3. 3. Введіть свої прізвище, імʼя та по-батькові. 
  4. 4. Заповніть номер телефону та натисніть кнопку «Продовжити». 
  5. 5. Введіть код з відео, який показує перекладач жестової мови. 
  6. 6. Зачекайте, коли по відеозвʼязку вам відповість перекладач жестової мови. 

Звертаємо увагу! Ви можете попросити перекладача зробити телефонний дзвінок від вашого імені чи залишити звернення до Головного сервісного центру МВС.