Національний форум 2023 прав людей з інвалідністю

У форумі взяли участь представники органів влади, громадських організацій, медіа та бізнесу. Порядок денний включав найгостріші питання реалізації прав та можливостей людей з інвалідністю в Україні.

Image

До Міжнародного дня людей з інвалідністю в столиці зібралися представники влади, громадських організацій, ЗМІ та бізнесу для обговорення найважливіших питань щодо реалізації прав та можливостей людей з інвалідністю.

На форумі розглядалися теми сприйняття інвалідності суспільством, працевлаштування людей з інвалідністю та створення безбар’єрного середовища.

Окремо наголошувалась важлива роль бізнесу в реалізації інклюзивних ініціатив. Перша леді України Олена Зеленська привітала компанії, що беруть участь у проекті «Бізнес без бар’єрів».

За підсумками дискусій було підписано резолюцію зі спільним баченням необхідних кроків для покращення життя людей з інвалідністю в усіх сферах.

Форум став важливою платформою консолідації зусиль влади, бізнесу та громадськості для побудови справді інклюзивного суспільства в Україні.