Безбар’єрний простір для людей з різними формами інвалідності — відділення «Нової Пошти» №13 у Києві

Чудова подія у сфері створення безбар’єрного простору для людей з різними формами інвалідності!

Image
Відкрити сурдопереклад Компанія «Нова Пошта» поділилася новиною про відкриття першого інклюзивного поштового відділення в Києві за адресою вул. Дорогожицька, 4.

Серед інших це відділення № 13 вирізняється тим, що є зручним для всіх відвідувачів – і для людей з порушеннями слуху або зору, і для батьків з дитячими візочками, і для людей на колісних кріслах, а також для інших маломобільних груп тощо.

За словами представників компанії «Нова Пошта» поштове відділення оснащене різними необхідними елементами доступності, що створює простір, де кожен буде почуватися комфортно та захищено, і це дійсно надихає!

Також у відділенні було організовано зону кав'ярні, доступний туалет, простір для дітей, і навіть враховані потреби тварин.

«Нова Пошта» планує в майбутньому зробити безбар’єрними й інші свої відділення, і створити інклюзивне середовище частиною своєї бізнес-стратегії.

Друзі, приходьте в нове інклюзивне відділення і діліться своїми враженнями про доступність відділення для людей з порушеннями слуху, нам важлива ваша думка!