Цифрова персоналізована візитка DEAF ID в застосунку «Перекладач ЖМ»

ГО «Громадський Рух «Соціальна єдність» завжди думає про те, як покращити доступність послуг для людей з порушенням слуху. Сьогодні є значуще оновленням у додатку «Перекладач ЖМ».

Image
Відкрити сурдопереклад Що нового у застосунку «Перекладач ЖМ» ви отримаєте?

У додатку «Перекладач ЖМ» створено цифрову ID-візитку під назвою DEAF ID.

DEAF ID – це унікальне електронне посвідчення нечуючої людини, що дає багато переваг і значно полегшує життя.

Відтепер, якщо ви маєте DEAF ID, то:

  • Перекладачі ЖМ зможуть дзвонити вам, ви можете приймати дзвінок від перекладача у додатку «Перекладач ЖМ». Це зручно, якщо перекладачам буде дзвонити людина, яка говорить, а перекладачі у свою чергу будуть дзвонити вам, щоб передати повідомлення від тієї людини. 
  • У разі, якщо перекладач не зміг до вас додзвонитися – ви отримаєте відеоповідомлення та побачите сповіщення про це, а при натисканні на сповіщення – побачите відео жестовою мовою.
  • Це зручно в багатьох різних ситуаціях, коли потрібно, щоб чуюча людина зв’язалась з вами через перекладача ЖМ. Наприклад, ви викликали поліцію, а поліція не може вас знайти на місці. Або лікар хоче повідомити вам результати обстеження, або, наприклад, СТО хоче поговорити з вами про ремонт вашого авто, та у багатьох інших різних випадках.
  • Маючи DEAF ID ви будете автоматично отримувати знижки та бонуси від партнерів ГО «Соціальна єдність» – це магазини, СТО та інше.
  • Ваш DEAF ID має українську і автоматично англійську версію. За кордоном ви можете показувати англійську версію і отримувати знижки на вхід до парку, музею, та інших місць розваг, які ви хочете відвідати.

Як зареєструвати DEAF ID:

  1. Встановіть новий мобільний додаток «Перекладач ЖМ». Це можна легко зробити в онлайн магазинах Google Play та App Store.
  2. У додатку «Перекладач ЖМ» натисніть кнопку «DEAF ID».
  3. Подивіться коротке відео про переваги DEAF ID. Натисніть кнопку «СТВОРИТИ КАРТКУ».
  4. У відео жестовою мовою подивіться код, і введіть у поле нижче. 
  5. Заповніть про себе інформацію. Після заповнення даних – натисніть на кнопку «СТВОРИТИ КАРТКУ». Вітаємо! Ваш DEAF ID створено! Тепер ви можете завжди швидко відкрити картку у правому верхньому кутку головного екрану, де іконка «перекреслене вушко».

Якщо у вас виникли проблеми чи питання – дзвоніть у мобільний додаток «Перекладач ЖМ» – і усі ваші питання буде вирішено.

Користуйтесь DEAF ID і обов’язково поділіться новиною з другом!