Запрошуємо взяти участь в опитуванні роботодавців

Коротка анкета допоможе визначити принципи стимулювання, мотивації та налагодження партнерства між бізнесом, владою та громадськими організаціями в політиці працевлаштування осіб з інвалідністю.

Image

На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, що ініційована Першою леді Оленою Зеленською, Громадська Організація «Громадський рух «Соціальна єдність» презентує Національний соціальний портал «Вільно!». Спільно з Міністерством соціальної політики України реалізується новий проєкт: «Працюй Вільно!». Портал – місце зустрічі працедавців із здобувачами з особливими потребами.

Працюй ВІЛЬНО! – це комплекс заходів, які Міністерство соціальної політики України спільно з громадською організацією «Громадський рух «Соціальна єдність» найближчим часом планує втілювати у реальність.
Один з кроків – створення комунікаційного майданчика для підприємців і їх потенційних співробітників з числа людей з особливими потребами, зокрема й людей з порушеннями слуху різного ступеню.
Наразі проводиться опитування соціально небайдужих підприємців та організацій громадян, які готові поділитися досвідом та долучитися до процесу створення безбар’єрного доступу для працевлаштування людей з інвалідністю.

Коротка анкета допоможе визначити принципи стимулювання, мотивації та налагодження партнерства між бізнесом, владою та громадськими організаціями в політиці працевлаштування осіб з інвалідністю. Тому дуже просимо: знайдіть хвилину та візьміть участь у проведенні дослідження.
Посилання на анкету для роботодавців

В рамках Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, що ініційована Першою леді Оленою Зеленською, Міністерство соціальної політики України спільно з Офісом Ради Європи в Україні та Громадською організацією «Громадський рух «Соціальна єдність» ініціює початок діалогу з бізнесом, державою та людьми з особливими потребами.

Кожен в нашій державі має право працювати Вільно!