Оновлений розділ SOS для виклику рятувальників ДСНС України

Війна та стихійні лиха створюють додаткові загрози для населення України, зокрема, людей з порушеннями слуху, ускладнюючи комунікацію та доступ до допомоги.

Image
Відкрити сурдопереклад Щоб вирішити питання швидкого доступу для комунікації з рятувальниками ГО «Громадський Рух «Соціальна єдність» разом з Державною службою України з надзвичайних ситуацій об'єднали зусилля та реалізували життєво важливий проєкт, що допоможе нечуючим українцям вчасно отримати допомогу.

В мобільному застосунку «Перекладач ЖМ» з’явився спеціальний розділ SOS з ярликом ДСНС.

Тепер люди з порушеннями слуху можуть безкоштовно звернутися по допомогу до служби порятунку ДСНС через відеозв'язок з перекладачем жестової мови. Це дозволить людям з порушенням слуху отримати необхідну допомогу під час надзвичайних ситуацій.

Щоб звернутися за допомогою, необхідно виконати такі дії:

  • Завантажити безкоштовний мобільний застосунок «Перекладач ЖМ» для операційної системи iOS чи Android (з App Store або Google Play).
  • Відкрити програму і перейти в розділ «SOS».
  • Натиснути на ярлик ДСНС.
  • З’єднатися з перекладачем жестової мови та повідомити про своє місцезнаходження та ситуацію.

Перекладач жестової мови допоможе вам напряму зв'язатися зі рятувальниками ДСНС та забезпечити своєчасну допомогу.

Цей проєкт важливий не тільки для нечуючих, а й для всіх жителів України. Він допомагає забезпечити безпеку та рівність усіх людей, незалежно від фізичних можливостей.

Підтримайте цей проект і поширте інформацію про нього серед своїх знайомих. Це може врятувати комусь життя.